Руската инвазия в Украйна ще стане още по-брутална. За това предупреди

...
Руската инвазия в Украйна ще стане още по-брутална. За това предупреди
Коментари Харесай

Великобритания очаква все по-брутален Путин срещу Украйна

Руската инвазия в Украйна ще стане още по-брутална. За това предизвести английският министър на защитата Бен Уолъс в изявление за английската радиостанция LBC.

" Всеки, който разсъждава разумно, не би направил това, което той (Путин - бел.ред.) прави, тъй че ще забележим, че бруталността му ще се усили ", означи той.

" Той заобикаля градовете, безмилостно ги бомбардира през нощта... и по-късно в последна сметка ще се опита да ги разбие и да се реалокира тях ", проучва хода на съветските дейности Уолъс.

Той не е податлив да изпрати Англия на война и да провокира спор в цяла Европа с евентуалното затваряне на небето над Украйна.

" Не се опасявам от Путин. Не желая война в цяла Европа. Те (слушателите на LBC) желаят ли една нуклеарно въоръжена Русия да води война с всички нас в Европа и Атлантическия океан? ", запита министърът.

Според него една забранена за полети зона на НАТО в цяла Европа може бързо да ескалира до изчерпателен спор.

" Украйна не е в НАТО. НАТО е организация за самозащита, в случай че атакувате един от нас, вие атакувате всички ни и на процедура всички влизаме във война по член 5 ", разясни той.

Уолъс съобщи, че в случай че има зона, неразрешена за полети, руснаците няма да " играят по разпоредбите " и евентуално ще смъкват самолети на НАТО, въвличайки във война цяла Европа, в това число Англия.

По негови думи руснаците ще отвърнат на удара, в случай че НАТО смъкна съветски самолети, което също ще докара до " война в цяла Европа ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР